Gør en forskel


Når du støtter Heri Landsbyhospital går alle donationer ubeskåret til Hospitalet eller de andre formål foreningen støtter.

Den danske læge Morten Øster, tandlæge Marianne Øster og bestyrelsen arbejder ulønnet, ja alle omkring projektet arbejder ulønnet.

Foreningen støtter:

  • Skolegang til nogle invalide børn og forældreløse børn.
  • Skolegang til sygeplejestuderende som er meget fattige, med den betingelse at de skal arbejde på Heri Hospitalet i 2 år hvis hospitalet mangler kvalificeret arbejdskraft hvilket de ofte har gjort.
  • Fattige Hospitals patienter som får hjælp til betalingen for nødvendige operationer, det er dog bedst hvis de betaler noget af beløbet selv hvis muligt.
  • Med penge til uddannelse af en tanzanisk ung mand til at blive tandlæge, han bliver uddannet på Filippinerne da han ikke kunne komme ind på tandlægeskolen i Tanzania, de optage kun ganske få hvert år. Han har tegnet kontrakt med Hospitalet om at arbejde på tandklinikken i mindst 5 år efter endt uddannelse.

 

Ud over kontingentet er vi meget taknemmelige for gavebeløb som kan gå til det der er nævnt ovenfor. Når vi hjælper unge mennesker til en uddannelse, kan de klare sig selv og de vil hel automatisk hjælpe deres familie inklusiv andre søskende som de vil støtte til at tage uddannelse.

Man ser også at afrikanere der får en uddannelse får færre børn.

Der kan også være tale om hjælp til andre uddannelser end de ovenfor nævnte. Foreningen skal netop til at støtte en ung pige som har mistet det ene ben, hun vil gerne være syerske, det er en toårig uddannelse.